Welkom bij Camping Eindeloos

Direct een plek reserveren? Klik hier!

Dichtbij het strand van Callantsoog...

Direct een plek reserveren? Klik hier!

Fantastische zonsondergangen...

Direct een plek reserveren? Klik hier!

Camping Eindeloos

Tussen het dorp ’t Zand en de badplaats Callantsoog in Noord-Holland, aan het einde van een doodlopende weg bevindt zich de minicamping / boerencamping Camping Eindeloos. Op de camping zijn 25 plaatsen voor campers, caravans en tenten beschikbaar.

Accommodatie & Faciliteiten
U staat op een campingveld met een weids uitzicht. De camping wordt omringd door bomen en bloemen (zoals tulpen, alliums e.d). Op het terrein staan verschillende speeltoestelen voor de kinderen. In het toiletgebouw zijn toiletten, urinoirs, wasbakken en douches aanwezig. Er is elektra beschikbaar, watertappunten en parkeergelegenheid. Er is gratis WIFI aanwezig op de camping.

Activiteiten
De camping bevindt zich op 3 km afstand van de badplaats Callantsoog. In dit dorp is gedurende de hele zomer volop vermaak voor het gehele gezin.
Het gezellige Schagen bevindt zich op 8 km afstand van de de camping. In Schagen is wekelijks de wel bekende West Friese markt te vinden. In de buurt zijn er volop mogelijkheden om te kanovaren, vissen, roeien, fietsen, varen, karten, dagtrips, musea en wandelen door het natuurterrein het Zwanenwater. U kunt zich altijd vermaken in deze omgeving.

Komt u met tent, caravan of camper?

Hier kunt u de prijzen vinden!

“We hielden dit jaar voor de tweede keer vakantie op Camping Eindeloos. De vorige keer stonden we ruim een week met de caravan, en toen we vertrokken wisten we dat we terug zouden komen. Dit jaar waren we er bijna drie weken. En het was weer geweldig, met het strand en de duinen zo dichtbij, evenals dat ontzettend leuke stadje Schagen, waar elke donderdag de Westfriese markt met steeds een andere vorm van folklore wordt gehouden. Maar wat Camping Eindeloos voor ons vooral zo aantrekkelijk maakt zijn drie andere aspecten: de eindeloze vergezichten, in het geheel géén verkeersgeluiden, en de meer dan gemoedelijke en sympathieke eigenaar Theo Schilder. Die combinatie tref je niet zo vaak, ook al heeft Nederland zo’n drieduizend kampeerboeren. We komen zeker weer een keer terug. Van harte aanbevolen!”

Frank

“We hebben erg genoten van onze vakantie van 2 weken op jouw camping. Lekker rustig gelegen vlak bij Calllantsoog. We zijn wel niet zulke strandgangers maar we hebben vanaf jouw camping mooie fiets- en wandeltochten langs de kust en door de duinen kunnen maken. Echt een omgeving om van te genieten.
Ook de fietsuitstapjes naar Den Helder, Wieringen en rondom Medemblik, Enkhuizen en niet te vergeten Hoorn waren leuk. Voor ons een heel verrassend mooie streek. We waren ook nog net voor de oogst van je alliums, medio juni. Bijna 2 meter hoog, jouw trots en voor ons was het leuk om ook dat gezien te hebben. Echt prachtige bloemen.”

Jan
© Copyright - Camping Eindeloos